Colorful

Colorful zorgt voor een vrolijke sfeer in huis, door accenten van kleur toe te voegen aan een interieur bieden deze kunstwerken sfeer, persoonlijkheid en inspiratie.

Mijn inspiratiebron voor Textiele Interieur Kunst is de natuur in structuren, lijnen, vormen en texturen. Dit valt onder het thema Natural.
Daarnaast zijn strakke vormen met symmetrie en abstractie begrippen die in mijn werk voorkomen waarbij kleur een belangrijke rol speelt, thema Colorful.

Creative Textile design biedt u Textiele Interieur Kunst.
Curtains met een eigen dessin of bewerking. Home decor om het interieur verder in te kunnen richten zodat de ruimte levend wordt gemaakt.
De producten zijn uniek, bieden warmte, hebben uitstraling en zijn mooi om naar te kijken. Creative Textile design creëert fijn wonen!

De producten zijn voornamelijk gemaakt van merino-wol en zijde en voelen behaaglijk zacht aan. De techniek die ik veelvuldig toepas heet Nunovilt, twee natuurlijke materialen samenvoegen.
Er ontstaat een idee naar aanleiding van inspiratiebeelden of ik neem (nieuw)materiaal in mijn handen en bedenk me wat ik hiermee zou kunnen maken. Dit pas ik toe in verschillende technieken zoals vilten, nunovilten, wasmachinevilten, droog vilten, breien, haken. Mijn stijl van vilten is te omschrijven als een gevoel wat je weergeeft in kleur en materiaal. Ik laat een oude techniek op een verrassende wijze herleven.

Mijn vilt wordt ambachtelijk gemaakt met een techniek waarbij plukken wol in lagen en patronen neergelegd worden. Mijn stoffen ontstaan door diverse wollagen met accenten van andere soorten wol of zijde. Door middel van water, zeep en wrijving vervilt de wol, doordat de schubben in elkaar haken met als resultaat een nonwoven materiaal. Vilt is een duurzaam materiaal met bijzondere eigenschappen: het is luchtdoorlatend, huidvriendelijk, elastisch, isolerend, water en vuil- afstotend. Na geruime tijd of door intensief gebruik kan de stof ‘pillen’. Dit is een normale eigenschap van wol. Als deze wolpluisjes eenmaal zijn verwijderd komt het niet meer terug.

Colorful

Curtains link
link to home decor